Системи за видео надзор

Секјурити Солушнс нуди полна гама на техника за видео надзор за изградба на современи, флексибилни и функционални системи за различните потреби на клиентите. Фирмата е авторизиран претставник за Македонија на водечки производители на техника за видео надзор, меѓу кои и Panasonic, JVC, Dedicated Micros, IndigoVision, ACTi, CNB Technology, Sanyo, Comart Systems, AV Tech, EverFocus, HuperVision и Sentry. Сите производи се со висок квалитет и соодветно разумни цени.

Алармнисистеми

Видеонадзор

Противпожарназаштита

>>