Алармни Системи

Секјурити Солушнс нуди комплетен спектар од алармни системи за градење на современи, флексибилни и функционални системи за потребите на своите корисници. Фирмата врши инсталација на водечки производители на алармни системи, меѓу кои Paradox и други. Производите кои ги нудиме се со висок квалитет и со неверојатни цени.

Тимот на Секјурити Солушнс на своите потрошувачи им ги нуди сите услуги како што се градење на алармни системи – изготвување на проект, дистрибуција на материјали, градење, обука за работа со системот, гаранциона подршка. Поради големата разновидност на фирми партнери, со кои соработуваме, сме во состојба на секој корисник да му предложиме решение, кое ќе ги задоволи и неговите најспецифични барања.

Алармнисистеми

Видеонадзор

Противпожарназаштита

>>